AKP-7-alkalizovani kakao prah-alkalized cocoa powder

Karakteristike kvaliteta

Senzorne osobine

Rastresit prah, smeđe boje, karakterističnog kakao mirisa, bez stranih primesa

Fizičko-hemijske osobine

Sadržaj masti

10 – 12%

pH vrednost

6,8 – 7,2

Vlaga

max. 5 %

Finoća (75 mikrona)

99,5 % ± 0,3%

Mikrobiološke osobine

Ukupan broj mikroorganizama

max. 10.000 cfu/g

Kvasci i plesni

max. 100 cfu/g

Enterobacteriaceae

max 10 cfu/g

Salmonella

negativ /25 g

Esherichia coli

negativ / g

Pakovanje

Papirne/PE vreće od 25 kg, paletizovano, obmotano streč folijom na euro paletama. Proizvod je propisno deklarisan: nazivom proizvoda, nazivom proizvođača, neto težinom, datumom proizvodnje, rokom upotrebe i identifikacionim brojem (lot).

Rok upotrebe: 24 meseca

Proizvod nije proizveden od GMO sirovina.

Pakovanje kakao praha - Cocoa powder packaging

Transportno pakovanje

Na euro paletama

Uslovi skladištenja

Skladištiti na suvom i hladnom mestu bez stranih mirisa.

Uslovi transporta

Pokriveno, zatvoreno prevozno sredstvo, uredno i bez stranih mirisa.