Senzorne osobine
Rastresit prah, svetlo smeđe boje, karakterističnog kakao mirisa, bez stranih primesa
Sadržaj masti
10 – 12%
pH vrednost
5,7 ± 0,3
Vlaga
max. 5%
Finoća (75 mikrona)
99,5% ± 0,3%
Ukupan broj mikroorganizama
max. 10.000 cfu/g
Kvasci i plesni
max. 100 cfu/g
Enterobacteriaceae
max. 10 cfu/g
Salmonella
negativ /25 g
Escherichia coli
negativ /g
Papirne/PE vreće od 25 kg, paletizovano, obmotano streč folijom na euro paletama. Proizvod je propisno deklarisan: nazivom proizvoda, nazivom proizvođača, neto težinom, datumom proizvodnje, rokom upotrebe i identifikacionim brojem (lot).
Rok upotrebe: 24 meseca
Proizvod nije proizveden od GMO sirovina.
Na euro paletama
Skladištiti na suvom i hladnom mestu bez stranih mirisa.
Pokriveno, zatvoreno prevozno sredstvo, uredno i bez stranih mirisa.